Colecție nouă On – Cloud Dip

On Running, brandul elvețian de alergare cu cea mai mare creștere internațională din ultimii ani, s-a impus în lumea sportivă prin calitatea și continua inovație a pantofilor de alergare pe asfalt. On Running a patentat o tehnologie nouă, numită Cloudtec (denumirea “norișorilor” de pe talpă) care eficientizează contactul cu solul.

Luna aceasta, compania elvețiană a anunțat lansarea unei noi colecții On, Cloud Dip. Noua gamă Cloud Dip promite un mixt între varianta de trail Cloud și un pantof dedicat călătoriilor.

Pantof robust, cu aplicație cauciucată executată manual, design-ul Cloud Dip se inspiră din modelul Cloud, ducându-l la un alt nivel. Întăritura suplimentară cauciucată dispusa 360°, oferă o protecție mai mare purtătorului, care acum poate explora noi teritorii și poate păși acolo unde alții ezită. Inovația se observă și în materialul textil dur, fabricat dintr-o tesătură cordura de înaltă rezistență, cu proprietăți water repellent.

 

Sistemul patentat CloudTec® este prevăzut cu spumă Zero-Gravity. Asta înseamnă că pantoful cântărește mai puțin de 260 de grame, mai exact 254 g, ceea ce diferențiază încălțămintea On, prin design ușor, cu stabilitate maximă. Detaliile CloudTec® sprijină performanțele și mișcarea fluentă, fie că preferi să mergi pe asfalt sau pe teren accidentat.

Spuma Zero-Gravity, tehnologia CloudTec® și Speedboard™ din talpă mențin atuurile mărcii On: amotizare excelentă și propulsie!

Unul dintre elementele iconice ale Cloud Dip-ului este sistemul ușor și rapid de încalțare. Sistem de închidere elastic easy-entry speed-lace ajută piciorul să intre lejer în pantoful Cloud Dip, fără a fi necesară legarea șireturilor, dar păstrând stabilitatea în timpul alergării. Inginerie elvețiană în cea mai pură formă. În plus, pentru persoanele conservatoare, pantofii vin însoțiți și de un sistem de închidere clasic, cu șireturi de rezervă.

Dacă ești cu gândul la un city break, noii pantofi Cloud Dip sunt exact ceea ce îți trebuie, fiind gândiți pentru travel și explorare urbană.

Cloud Dip, încălțămintea ușoară, dar care este dură și pregătită pentru aventurile tale zilnice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *