Despre noi

Stonefeet este o echipa tanara, entuziasta si dornica de a face lucruri de calitate. Ne plac oamenii pasionati, activitatile sportive si provocarile, in general. Credem ca sportul joaca un rol important in dezvoltarea unei vieti sanatoase, de aceea noi chiar il practicam, nu doar vorbim despre el.
 
Stonefeet este brandul care ii celebreaza pe toti cei care aleg aventura atunci cand ies din casa. Stonefeet nu se adreseaza doar atletilor de performanta, ci mai ales celor care devin atleti in momentul in care aleg sportul si il integreaza natural in stilul lor de viata.
 
Stonefeet este magazinul ce reuneste mai multe sporturi sub aceeasi umbrela. Vei gasi produse dedicate sporturilor outdoor, precum: ciclism, alergare, drumetie, catarare, camping s.a. Vrem sa devenim punctul de intersectie al comunitatilor sportive din Bucuresti si din tara. Intelegem importanta comunitatilor locale si le vom oferi acestora ocazii de interactiune si invatatre prin evenimente organizate in mod constant. Stonefeet este un punct de pornire pentru pasionatii de sport.
 
Ne preocupam sa iti oferim siguranta deplina atunci cand practici sporturi outdoor, de aceea am selectat atent gama de produse pe care o gasesti in magazinul nostru, pentru a interactiona numai cu articole de calitate, la preturi corecte.
 
Ne dorim ca experienta cu noi sa fie cat mai placuta! Am fi incantati daca ne-ai spune parerea ta cu privire la produsele noastre sau la interactiunile pe care le-ai avut cu echipa Stonefeet. O poti face fie pe pagina noastra de facebook, fie pe chat-ul din shopul online.
 
Iti multumim!
Echipa Stonefeet.
Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor