Termeni si Conditii

Serviciul https://www.stonefeet.ro/ este oferit de Stone Feet S.R.L.  cu sediul in Bd. Dacia 114, sector 2, Bucuresti inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J40/4695/2017, avand cod unic de inregistrare RO37338931, denumita in cele ce urmeaza Societatea.
Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

 • Prin posta la adresa de corespondenta: Bd. Dacia 114, sector 2, Bucuresti.
 • Prin e-mail la: office@stonefeet.ro - pentru initiere colaborari si parteneriate.
 • Prin telefon la numarul: 0770 310 406

 

II. Despre Stonefeet.ro
Stonefeet.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul Stonefeet.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Stonefeet.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale Stonefeet.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilorcatre pagina de index a Stonefeet.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul Stonefeet.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul Stonefeet.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului Stonefeet.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a Stonefeet.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile Stonefeet.ro.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
Stonefeet.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de Stonefeet.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele Stonefeet.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
Stonefeet.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al Stonefeet.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului Stonefeet.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele Stonefeet.ro va trebui sa ne comunicati o adresa dee-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de Stonefeet.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe Stonefeet.roeste necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- inregistrarea dvs. ca utilizator al Stonefeet.ro
- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.
- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificatedaca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe Stonefeet.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

VI.1. Vanzatorul isi rezerva dreptul a anula comanda plasata de cumparator, in unul din urmatoarele cazuri:

- Daca plata nu a fost acceptata de procesatorul de plati agreat de Stonefeet - datele furnizate de client sunt eronate/incomplete;

- Cardul/tranzactia nu este acceptata de catre banca emitenta;

- Plata efectuata prin OP (virament bancar/internet banking), nu a fost efectuata in 3 zile lucratoare;

- Livrarea prin curier/mijloacele de transport nu a fost posibila (ex. clientul nu poate fi gasit de curier telefonic si/sau fizic, la adresa indicata pentru livrarea bunurilor cumparate, etc.);

- Daca pretul produsului este derizoriu (asa cum este definit in Art. 1665 al Codului Civil). Situatia PRETULUI DERIZORIU este rezultatul unei erori materiale , erori de sistem , server sau de comunicatii, intre gazda si serverul de web-hosting sau in situatia in care bazele de date au fost corupte /deteriorate / alterate/ sau supuse unui atac informatic, cum ar cele de tip DENIAL OF SERVICE ( DOS),social engineering, BOTNET, cal troian, s.a.m.d

- Produsul comandat este in stare fizica necorespunzatoare fiind deteriorat sau distrus, impropriu pentru comercializare , sau nu se mai afla pe stocul propriu sau al furnizorilor sai / NU se mai pot comanda, fiind retrase de pe piata de catre producator /importator /distribuitor, si au fost in consecinta inlocuite de alt model/alta generatie/alta clasa de produse;

In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.


VII. Cum cumpar

VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe Stonefeet.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.


VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, subforma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

Plată în rate online cu card de debit prin Oney (DAE 0%)

Poți plăti în 3 sau 4 rate (DAE 0%) cu cardul de debit emis de o bancă din România (inclusiv cardul de salariu), fără carte de identitate și fără verificarea venitului lunar. VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul Stonefeet.ro prin transfer bancar/ordin de plata?

Puteti cumpara produse prin Stonefeet.ro urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Comanda acum".
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator". Daca adresa de livrare,sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe carele aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate.


IX. Garantie si service postvanzare
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de service. Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani ce poate fi prelungita prin pachetele de garantie extinsa ce se pot cumpara pe acest site.

X. Descrierea si returnarea produselor
Stonefeet.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, Stonefeet.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de Stonefeet.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zilelucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.
Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:
- certificate de garantie extinsa;

b. Retur gratuit in termen de 30 zile, in perioada 01.07.2020 - 31.12.2021 pentru produse achizitionate online sau offline, cu exceptia bicicletelor.

Produsele voluminoase, tip biciclete nu beneficiaza de retur gratuit.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original (va rugam sa impachetati ambalajul original intr-o punga sau in hartie inainte de a il sigila cu banda adeziva - nu vom accepta produsele care au banda adeziva lipita direct pe ambalajul original), etichetele nu au fost rupte, produsul este nedeteriorat si nu prezinta urme de uzura sau folosire si se afla in starea in care l-ati primit.

- sa returnati toate documentele ce au insotit produsul. 

- in cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o promotie ce include si un produs cadou, trebuie sa returnati si produsul cadou.

 

Returnarea produselor cumparate direct din magazin se poate face la sediul magazinul, completand formularul de retur.

 

Returnarea produselor achizitionate online se poate face astfel:

Completati formularul in pagina RETURNARE cu datele comenzii si informatiile dumneavoastra iar noi va vom contacta in maxim 3 zile pentru confirmarea returului. Daca toate informatiile sunt complete si cerereade retur este acceptata, puteti inapoia produsul.

Obținerea unei rambursări

Vânzătorul este obligat să vă returneze banii în termen de 14 zile de la primirea cererii dumneavoastră de anulare a comenzii. Rambursarea poate întârzia în cazul în care comerciantul nu a primit produsele înapoi.


XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. Stonefeet.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Stonefeet.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Stonefeet.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale Stonefeet.ro.
Stonefeet.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. Stonefeet.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. Stonefeet.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XII. Forta Majora
Stonefeet.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre Stonefeet.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Stonefeet.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la Stonefeet.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Stonefeet.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XIII. Publicitatea
Stonefeet.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea Stonefeet.rosi prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejareaproprietatii intelectuale
Stonefeet.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email sau sa ne contactati la numarul de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XV. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul Stonefeet.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002,care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile Stonefeet.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Stonefeet.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XVI. Prezentarea ofertei
Stonefeet.ro isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul Stonefeet.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul Stonefeet.ro aucaracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul Stonefeet.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

XVII. Plata in 3 sau 4 rate gratuita (DAE 0%) utilizand cardul de DEBIT prin ONEY

Solutiile de Creditare Oney (3x Oney si 4x Oney) sunt furnizate de Oney Bank persoanelor fizice eligibile pentru (a) costuri nesemnificative (maximum 0,5% din valoarea totala a creditului) sau (b) gratuit (in campanii promotionale) fiind rambursabile in maximum 60 de zile (pentru 3x Oney) sau 90 de zile, dar nu mai mult de 3 luni (pentru 4x Oney). Solutiile de Creditare Oney sunt disponibile exclusiv pentru produsele si serviciile vandute online si sunt valabile pentru un credit de minimum 450 Lei si maxim 12.000 Lei.

Prin acceptarea prezentului document confirmati ca intelegeti si sunteti de acord ca exercitarea de catre dvs. a dreptului de denuntare a contractului de vanzare- cumparare si returnarea produselor achizitionate de pe stonefeet.ro pentru care ati beneficiat de o solutie de creditare 3x Oney sau 4x Oney in baza unui contract de credit incheiat online cu Oney Bank, atrage incetarea automata a contractului de credit fara nicio alta formalitate, in conformitate cu TERMENII SI CONDITIILE GENERALE APLICABILE ACORDARII ONLINE A SOLUTIILOR DE CREDITARE ONEY (3X Oney SI 4X Oney) si a termenilor si conditiilor din aceasta pagina.

Intr-o astfel de situatie, prin acceptarea prezentului document intelegeti si sunteti de acord ca rambursarea de catre Stone Feet SRL  a tuturor sumelor astfel finantate sa fie efectuata de Stone Feet SRL prin utilizarea aceleiași metode de plata utilizate de dvs., mai exact prin restituirea de catre Stone Feet SRL  a sumei integrale a pretului de achizitie si a oricaror sume finantate prin contractul de credit, in contul indicat de catre Oney Bank in scopul achitarii sumelor datorate de dvs. in legatura cu creditul 3xOney sau creditul 4xOney.


Oney Bank este o institutie de credit franceza autorizata sa desfasoare activitati de creditare si de plata de Autoritatea Franceza de Control Prudential si Rezolutie (“ACPR”),organizata si functionand ca societate pe actiuni in conformitate cu legislatia din Franta, cu un capital social de 51.286.585 euro, inregistrata in Registrul Comertului si Societatilor din Lille Metropole sub numarul 546 380 197, cu sediul situat in str. Avenue de Flandre, nr. 34, Croix (59170),numar de telefon +40 317 305 050 si adresa de email: serviciulclienti.ro@oney.com, supravegheata de autoritatea competenta franceza, ACPR, precum si de Banca Nationala a Romaniei si furnizeaza Solutiile de Creditare Oney transfrontalier, fara prezenta fizica pe teritoriul Romaniei.

 

Campania Black Friday 2021

 • Campania denumita Black Friday se desfasoara in perioada 12-14 Noiembrie 2021.
 • Campania se desfasoara atat online pe site-ul www.stonefeet.ro/black-friday, cat si offline, la magazinul din Bd. Dacial nr. 114, Bucuresti.
 • Campania se refera la o selectie de produse cu reduceri speciale, care pot fi comandate din magazinul online sau cel fizic.
 • Pe durata campaniei, preturile tuturor produselor comercializate de Stone Feet SRL pot suferi modificari, fara a fi anuntate in prealabil.
 • Comanda plasata pe site nu constituie obligativitatea magazinului Stone Feet de livra produsul comandat.
 • Pe toata durata campaniei, pentru comenzile plasate nu pot fi folosite codurile de voucher eliberate de Stone Feet SRL, pentru produsele aflate la reducere. 

Campania Black Week 2021

 • Campania denumita Black Week se desfasoara in perioada 15-21 Noiembrie 2021.
 • Campania se desfasoara atat online pe site-ul www.stonefeet.ro/ cat si offline, la magazinul din Bd. Dacial nr. 114, Bucuresti.
 • Campania se refera la o selectie de produse cu reduceri speciale, care pot fi comandate din magazinul online sau cel fizic.
 • Pe durata campaniei, preturile tuturor produselor comercializate de Stone Feet SRL pot suferi modificari, fara a fi anuntate in prealabil.
 • Comanda plasata pe site nu constituie obligativitatea magazinului Stone Feet SRL de a livra produsul comandat.
 • Comenzile primite vor fi prelucrate de echipa Stone Feet SRL in ordine cronologica, in limita stocului.
 • Pe toata durata campaniei, pentru comenzile plasate nu pot fi folosite codurile de voucher eliberate de Stone Feet SRL, pentru produsele aflate la reducere.