TERMENI SI CONDITII

Termenii si conditiile prezentate mai jos prevad toate produsele comercializate de S.C. Stone Feet S.R.L., atat cele comercializate virtual, prin intermediul magazinului online http://www.stonefeet.ro, cat şi cele comercializate in showroom.

Definitii si termeni

Vanzatorul este societatea comerciala cu raspundere limitata, S.C. Stone Feet S.R.L., cu sediul social in Bucureşti, Str. Laborator, Nr. 131, Bl. S2, Sc.1, Et. 1, Ap. 5, nr. de inregistrare la Registrul Comerţului: J40/4695/2017, CIF RO37338931.

Cumparatorul este persoana fizica sau juridica ce emite o comanda.

Clientul este persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la Continut prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de S.C. Stone Feet SRL sau in baza unui acord de utilizare existent intre S.C. Stone Feet SRL si acesta.

Bunurile si Serviciile reprezinta orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda este un document electronic ce reprezinta forma de comunicare dintre Vanzator si Cumparator. Prin intermediul acestui document atat Vanzatorul si Cumparatorul isi exprima acordul de realizare a comertului. Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile solicitate de Cumparator, iar acesta din urma este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa onoreze plata lor.

Concursuri/Campanii și promoţii

Conditiile de desfasurare a promotiilor sau de acordare a reducerilor sunt in conformitate cu OG nr. 99/2000.

Campanie “Gift Card On” – 09 Decembrie 2019 – 09 Ianuarie 2020

Mecanism: la orice pereche de încălțăminte On, achiziționată la preț întreg, se acordă un Gift Card On in valoare de 250 LEI. Gift Card-ul poate fi utilizat doar pentru achizitia de articole On cu pret intreg. La utilizarea Gift Card-ului, daca valoarea produselor alese este mai mica de 250 lei, nu se acorda rest in bani. Campania nu se cumulează cu alte oferte.

Pentru utilizarea Gift Cardului va rugam sa va prezentati fie in magazin, fie sa ne contactati la nr. de telefon: 0770310406/adresa de mail office@stonefeet.ro. Reducerea nu se aplica direct in site, ci doar contactand un reprezentant al magazinului Stonefeet.

Perioada Campaniei: 09 Decembrie 2019 – 09 Ianuarie 2020.

Campanie Crăciun Cadou Brățară Silicon Garmin – 09 Decembrie 2019 – 31 Decembrie 2019

Mecanism: Cumperi un ceas Garmin Fenix 5X Sapphire și primești o curea din silicon Garmin Quickfit 26. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, în cadrul campaniei de Crăciun, valabilă numai în luna decembrie. Campania nu se cumulează cu alte oferte.

Perioada Campaniei: 09 Decembrie 2019 – 31 Decembrie2019.

Campanie Eco Voucher – 1 Ianuarie 2020 – 30 Aprilie 2020

Bicicletele electrice pot fi achiziționate și prin programul Eco Voucher inițiat de Primăria Municipiului București, program dedicat eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare.

”Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere” inițiat de Primăria Municipiului București și implementat prin Direcția de Mediu, se desfășoară până la data de 30.04.2020.

Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel care pot rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si nici pentru pierdera acestora. De asemenea Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricareia din obligatiile sale conform Comenzii.
Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau. Cumpărătorul are obligaţia de a furniza informaţii corecte, actuale şi complete. Cumparatorul are obligatia de a nu instraina contul.
Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului. Modificarea continutului site-ului şi a paginii de „Termeni şi condiţii” nu implica obligaţia de a-i anunţa in prealabil pe actualii utilizatori.

Din considerente de spaţiu, structura sau design al site-ului, unele descrieri ale produselor pot fi incomplete, dar suficiente pentru ca acestea să poate fi folosite in parametrii pentru care au fost achizitionate.

Relatia de comunicare intre Vanzator si Cumparator se va face verbal (telefonic) sau in scris (e-mail/chat) la adresa/ adresele menţionate la secţiunea Contact. Vanzatorul are dreptul de a gestiona informaţiile primite fara a fi obligat sa justifice intr-un fel.

Vanzatorul are dreptul de a nu posta anumite comentarii pe site si, de asemenea, are dreptul sa suspende anumite conturi ale persoanelor care folosesc injurii sau un limbaj neadecvat.

Comanda

Clientul poate plasa Comenzi in Site prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor in cosul de cumparaturi, comanda finalizandu-se cu plata. Orice produs este disponibil spre achizitionare din cosul de cumparaturi numai daca exista stoc disponibil. Simpla adaugare a bunurilor in cosul de cumparaturi nu obliga clientul sa achizitioneze produsul; doar prin finalizarea Comenzii produsul este rezervat si pastrat in stoc.

In momentul finalizarii Comenzii, Clientul isi da consimtamantul ca toate datele emise de acesta sunt corecte si reale la data plasarii Comenzii. De asemenea, Clientul declara acordul ca Vinzatorul sa-l contacteze prin canalele agreate, in orice situatie.

Vanzatorul are dreptul de anulare a comenzii Cumparatorului numai cu o notificare prealabila catre Cumparator fara obligatii ulterioare ale partilor doar in cazul in care datele furnizate de Cumparator nu sunt reale sau corecte sau Cumparatorul nu poate fi contactat pentru eventuale confirmari.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 30 zile calendaristice fara a da nicio explicatie a intentiei, fara a suporta costuri suplimentare decat cele de livrare, doar daca returul este in starea exacta initiala, ca atunci cand produsul respectiv a fost achizitionat: ambalaj intreg, produs fara urme de uzura, etc.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:

 • ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat
 • ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese.

In situatia in care Clientul solicita returnarea in termenul legal, acesta trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au fost livrate. Daca Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maximum 14 zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata astfel: pentru comenzile achitate cu OP/ramburs/Card bancar, prin virament bancar in contul Clientului.

Vanzatorul poate intarzia rambursarea pana la incasarea Bunurilor vandute sau pana la dovada expedierii, in cazul in care Vanzatorul nu s-a oferit sa recupereze personal Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

Daca Vanzatorul nu poate livra un bun, acesta va informa Clientul si va returna daca este cazul in contul Clientului contravaloarea Bunului in maxim 7 zile de la luarea la cunostiinta a Vanzatorului sau maxim 14 zile de la data la care Cumparatorul a transmis formal intentia de reziliere si a returnat produsul in conditiile initiale.

Comenzile inregistrate dupa ora 17:00 vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Daca vanzatorul nu poate contacta clientul (adresa email gresita, numar de telefon gresit sau incorect, adresa incompleta sau gresita) si in cazul in care comanda clientului este mai veche de 2 (doua) zile lucratoare, fara a fi confirmata de catre client, atunci vanzatorul poate anula comanda si factura aferenta comenzii.

Limitarea responsabilitatii companiei

Societatea S.C. Stone Feet S.R.L. nu este raspunzatoare pentru eventualele probleme tehnice cu site-ul, de exemplu: nefuncționare sau informaţii eronate (preturi gresite), pierderea datelor in situatia in care utilizatorul şi-a distribuit parola, sau neindeplinirea unei comenzi. De asemenea, compania stonefeet nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea produsului in timpul transportului, sau dupa livrare.

Politica de facturare si plata

Atat pretul, cat şi modalitatile şi termenul de plata, sunt menţionate in Comanda. Conform legii 677/2001 privind comerţul electronic, cumparatorul are obligaţia de a furniza Vanzatorului toate datele necesare emiterii facturii.

Garantii

Produsele comercializate de catre stonefeet, atat online cat şi fizic, in showroom, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Toate produsele sunt noi, in ambalajele originale, respectand toate standardele impuse de producator.

Politica de returnare

In perioada 22 martie-22 iulie 2018 clientul beneficiaza de retur gratuit la comenzi de minim 500 lei, prin intermediul firmei de curierat Fan Curier. Fiecare comanda ce depaseste suma de 500 lei beneficiaza de un singur retur gratuit.
Returul gratuit se aplica tuturor produselor comandate in magazinul online, cu exceptia bicicletelor (vezi mai jos conditii si pasi retur).

Clientul poate denunta unilateral contractul, fara a invoca un motiv, in termen de 10 zile lucratoare, conform. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţa, numai in scris, şi poate returna produsul (produsele) în termen de 30 de zile calendaristice de la achiziţionare, numai daca acesta (acestea) sunt livrate in condiţii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile şi consumabilele aferente. Acestea nu trebuie sa prezinte semne de uzura sau consum (in cazul consumabilelor) sau modificari de soft.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile ridicate de la showroomul stonefeet sau transportate de noi direct catre voi prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta**, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate şi acceptate personal, ca fiind corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

  Conditii de returnare:

 • costul serviciului de retur este suportat de cel ce returneaza, in situatia in care nu exista vreo campanie care sa anuleze acest articol; de asemenea, exceptie de la acest articol o fac produsele ce prezinta defecte de fabricaţie;
 • produsul se va returna in ambalajul original, cel in care s-a primit şi se va ambala corespunzător pentru a se evita o posibila deterioarare;
 • produsul care a fost supus unei intervenţii de service va fi refuzat;
 • suma in lei, aferenta produsului returnat, va fi restituita in maxim 14 zile lucratoare de la receptionarea coletului.

  Pasi de retur:

 • se completeaza formularul de retur solicitat, in prealabil, pe adresa office@stonefeet.ro;
 • se impacheteaza produsul in ambalajul original astfel incat sa se evite o posibila deteriorare;
 • se introduce in colet atat formularul de retur cat si factura, in original;
 • se cheama curierul;
 • cand produsele ajung la noi vei fi contactat pe e-mail/telefon.

Copyright

Drepturi de proprietate intelectuala, conform Legii nr. 8/1996, (în cele ce urmează DPI) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus. Cumparatorul inţelege dreptul de proprietate intelectuala şi nu va dezvalui unei terţe parţi si nici nu va face publice (pe internet sau media), niciuna dintre informarile primite de la Vanzator.
De asemenea, intregul continut al site-ului www.stonefeet.ro (imagini, grafice, texte, simboluri, logo-uri, elemete de grafica web, programe, scripturi si alte date) este prorietatea S.C. Stone Feet S.R.L şi nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului, conform legii privind protecţia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). In caz contrar, folosirea – de catre orice persoana fizica sau juridica – fara acordul companiei S.C. Stone Feet S.R.L., a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor in vigoare.

Confidentialitate

Vanzatorul se obliga sa pastreze confidenţialitatea datelor furnizate de catre Cumparator şi sa le folosească numai in scopul executarii contractului si al unor campanii de marketing, după ce Cumparatorul şi-a exprimat acordul in scris.

Cumparatorul se obliga sa nu dezvaluie informatii cu privire la comanda catre terte parţi fara consimtamantul in prealabil, in scris, al Vanzatorului, sub nicio forma: declaratie publica, promovare, comunicat de presa.

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Legea aplicabila – Jurisdictia

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Dante International S.A.si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.