Servicii de întreținere ski și snowboard

Atelierul Stonefeet vă așteaptă în magazinul din Bd Dacia, nr. 114, sector 2, București (telefon 0770310406) cu servicii pentru schiuri și snowboard. Fie ca este vorba de o întreținere rapidă sau o verificare, vă așteptăm cu plăcere!

Înainte de prima ieșire pe pârtie, schiurile sau placa au nevoie de îngrijire. Datorită depozitării, acestea pot prinde urme de rugină, iar în timpul folosirii, apar inevitabil zgârieturi mai mici sau mai mari pe talpă. Nu aşteptaţi ca deteriorarea să fie una ireparabilă. Puteţi evita înlocuirea schiurilor / snowboard-ului și prelungi durata de ultilizare. Trebuie doar să ne faceți o vizită în magazin!

service ascutit si ceruit snowboard

Tehnicienii noștri acordă o deosebită atenție serviciului executat, toate operațiunile fiind executate manual. Service-ul nostru se diferențiază prin calitatea operațiunilor (ascuțire sau ceruire), care sunt executate numai manual. Ascuțirea se face cu pilă manuală, reglabilă între 87-90 grade în funcție de nivelul de practică, condițiile de pârtie și dorința ultilizatorului. De asemenea schiurile pot fi ascuțite pentru “carve” sau ” derapaj”.

Ceruirea de performanță asigură hidratarea optimă a suprafeței de alunecare si astupă găurile fine din talpă.

Tarife service schiuri și snowboard:

CERUIRE DE PERFORMANȚĂ SKI

70 lei

CERUIRE DE PERFORMANȚĂ SNOWBOARD

85 lei

ASCUȚIRE SNOWBOARD

50 lei

ASCUȚIRE SKI

60 lei

ASCUȚIRE + CERUIRE DE PERFORMANȚĂ SKI

100 lei

ASCUȚIRE + CERUIRE DE PERFORMANȚĂ SNOWBOARD

110 lei