Cod produs:
DEL100EX

Scaun bicicleta copii Bobike Exclusive Tour Plus Denim Deluxe

Seria Exclusive Plus este versiunea actualizata a editiei exclusive. Am acordat liniei exclusive un make-over, astfel incat acest bestseller international sa respecte si mai bine dorintele si cerintele fanilor sai si sa fie mai usor de utilizat. Bobike Exclusive maxi plus este alegerea perfecta pentru calatorii mai lungi. Scaunul are o noua centura de siguranta in 5 puncte cu captuseala moale si luxoasa pentru un plus de confort si este potrivit pentru transportul copiilor cu o greutate corporala cuprinsa intre 9 si 22 kg. Scaunul include un nou sistem de montare a cadrului, care elimina etapa de a monta montajul Easy pe bara cadrului, deoarece sistemul de montare este deja integrat in scaun. Acest lucru face scaunul mai usor si mai usor de montat. Se potriveste pe tuburile rotunde si ovale ale scaunului si este proiectat special pentru a gazdui cablul de frana si pentru a evita ciupirea acestuia. Acest sistem se potriveste bicicletelor cu sau fara suport.
Stoc epuizat
595,00 Lei
  • Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei
  • Plateste Ramburs, transfer bancar sau cu cardul on-line.
  • Plateste in 3x sau 4x rate cu cardul prin Oney .
  • Plata online in rate prin TBI Bank

Seria Exclusive Plus este versiunea actualizata a editiei exclusive. Am acordat liniei exclusive un make-over, astfel incat acest bestseller international sa respecte si mai bine dorintele si cerintele fanilor sai si sa fie mai usor de utilizat.

Bobike Exclusive maxi plus este alegerea perfecta pentru calatorii mai lungi. Scaunul are o noua centura de siguranta in 5 puncte cu captuseala moale si luxoasa pentru un plus de confort si este potrivit pentru transportul copiilor cu o greutate corporala cuprinsa intre 9 si 22 kg. Scaunul include un nou sistem de montare a cadrului, care elimina etapa de a monta montajul Easy pe bara cadrului, deoarece sistemul de montare este deja integrat in scaun. Acest lucru face scaunul mai usor si mai usor de montat. Se potriveste pe tuburile rotunde si ovale ale scaunului si este proiectat special pentru a gazdui cablul de frana si pentru a evita ciupirea acestuia. Acest sistem se potriveste bicicletelor cu sau fara suport.

Specificatii
Tip montajSpate
Greutategreutate maxima suportata: 22 kg
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Scaun bicicleta copii Bobike Exclusive Tour Plus Denim Deluxe
Rating-ul dumneavoastra:
Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor