RETUR

Politica de returnare

Dacă nu eşti complet satisfăcut de produsul comandat, fie pentru că mărimea nu se potriveşte, nu îţi place culoarea sau prezintă un defect de fabricaţie, îl poţi returna în maxim 30 zile, indiferent de modalitatea prin care l-ai achiziţionat (online sau din showroom). Important este ca produsul să fie returnat în starea în care l-ai primit, cu etichetele intacte, să nu prezinte urme de uzură, pete sau defecte apărute în urmă purtării.

In perioada 22 martie-22 iulie 2018 clientul beneficiaza de retur gratuit la comenzi de minim 500 lei, prin intermediul firmei de curierat Fan Curier. Fiecare comanda ce depaseste suma de 500 lei beneficiaza de un singur retur gratuit.
Returul gratuit se aplica tuturor produselor comandate in magazinul online, cu exceptia bicicletelor (vezi mai jos conditii si pasi retur).

Clientul poate denunta unilateral contractul, fara a invoca un motiv, in termen de 10 zile lucratoare, conform. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţa, numai in scris, şi poate returna produsul (produsele) în termen de 30 de zile calendaristice de la achiziţionare, numai daca acesta (acestea) sunt livrate in condiţii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile şi consumabilele aferente. Acestea nu trebuie sa prezinte semne de uzura sau consum (in cazul consumabilelor) sau modificari de soft.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile ridicate de la showroomul stonefeet sau transportate de noi direct catre voi prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta**, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate şi acceptate personal, ca fiind corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

 Conditii de returnare:

  • costul serviciului de retur este suportat de cel ce returneaza, in situatia in care nu exista vreo campanie care sa anuleze acest articol; de asemenea, exceptie de la acest articol o fac produsele ce prezinta defecte de fabricaţie;
  • produsul se va returna in ambalajul original, cel in care s-a primit şi se va ambala corespunzător pentru a se evita o posibila deterioarare;
  • produsul care a fost supus unei intervenţii de service va fi refuzat;
  • suma in lei, aferenta produsului returnat, va fi restituita in maxim 14 zile lucratoare de la receptionarea coletului.

  Pasi de retur:

  • se completeaza formularul de retur solicitat, in prealabil, pe adresa office@stonefeet.ro;
  • se impacheteaza produsul in ambalajul original astfel incat sa se evite o posibila deteriorare;
  • se introduce in colet atat formularul de retur cat si factura, in original;
  • se cheama curierul;
  • cand produsele ajung la noi vei fi contactat pe e-mail/telefon.