Încearcă On. 14 zile de libertate.

Unii din cei mai performanți pantofi de alergare ai momentului sunt disponibili și în România.

Daca nu esti multumit de performantele pantofiilor, ii poti schimba sau returna in 14 zile.

*Promotia nu se aplica produselor aflate la reducere.

Încearcă acum!

pantofi alergare on cu retur in 14 zile dupa purtare

On în România

Folosit cu success de către atleții de top în discipline precum triatlon sau atletism, pantoful On este disponibil, de anul acesta, și în România. Încearcă tehnologia elvețiană a pantofului On, timp de 14 zile, și dacă nu te convinge îl poți returna, fără nicio constrângere.

CIPRIAN BĂLĂNESCU – multiplu campion National la Duatlon & Triatlon

“În cei 20 de ani de când practic sportul de performanță, am realizat că lucrurile “mai puțin importante”, pot fi un factor decisiv în atingerea obiectivelor. Am ales marca On, pentru calitatea superioară și performanța produselor, iar aceste două criterii de selecție, îmi dau încrederea necesară pentru fiecare competiție.”

ANTOANELA MANAC – multiplă Campioană Națională la Duatlon

“Dacă vrei ca antrenamentele tale să fie rapide, ai nevoie de o încălțăminte adecvată. Folosesc modelul Cloud X de la On, pentru că este ușor, comod și foarte rapid, aceste trei elemente fiind combinația perfectă, pentru orice pantof de alergare.”

IOANA MOLNAR – Ambasador On România

“De peste o lună de zile alerg cu modelul Cloudswift și sunt atât de frumoși încât îi port și la alergare și la plimbare prin oraș. Am făcut cam 200 de km împreună și urmează mulți alții”

Zero-Gravity Foam

Greutate redusă la maxim, cu un plus de aderență și durabilitate.

COMANDA

Rebound rubber

Rebound-Rubber este tehnologia prin intermediul careia inginerii elvețieni au echilibrat fazele de compresie și revenire ale sistemului de amortizare. Senzația ramane aceeasi după fiecare kilometru parcurs, grație materialului rezistent la abraziune. Arhitectura deschisă a elementelor Cloud permite obținerea unui pantof ultra-ușor și incredibil de comod.

comanda

Micro-engineered Grip-Rubber sole

Două trail-uri nu pot fi identice. Acceptând această realitate, talpa se poate adapta rapid în funcție de configurația terenului. Tehnologia Grip-Rubber-Sole oferă patru niveluri distincte de aderență. Un profil triunghiular extrudat, turnat dintr-un cauciuc foarte aderent, împiedică alunecarea. Elementele în formă de sageată poziționate în față și pe călcâi, asigură baza pentru desprinderi ferme.

COMANDA