Ceasul multisport cu incarcare solara - Instinct Solar.

Ceasul multisport cu incarcare solara - Instinct Solar.

Inca de la inceput, modelul Instinct de la Garmin s-a clasat între ceasurile multisport cu o rezistență aparte. Design-ul robust, construit conform standardului militar S.U.A. 810, display-ul monocrom, usor inserat in interior pentru un plus de protectie si actionarea functiilor prin apasarea butoanelor, fac din Garmin Instinct acel smartwatch multisport pregatit pentru conditii extreme. Chiar daca nu are aspectul premium al modelului fenix sau finetea ceasurilor din gama Venu, Instinct are cam toate funcțiile acestora si un plus mare pentru durata bateriei. Este genul de ceas multisport cautat de persoanele care vor functionalitate, rezistenta si mai putin stylish.

Asa cum sugereaza si numele, marele upgrade al modelului Instinct Solar este posibilitatea incarcarcarii solare, prin introducerea tehnologiei Power Glass. Acest lucru se traduce prin extinderea duratei de viata a bateriei cu pana la 54 de zile. Da, chiar asa. Deci cam 8 saptamani de folosire, fără nevoia încărcării la priza. Bineinteles, acest lucru este posibil in anumite conditii si parametrii, mai exact in modul ceas inteligent.

Carcasa si rama ceasului sunt din polimer ranforsat cu fibre, iar cureaua din silicon are un sistem de inchidere metalic. Are o greutate de numai 53 grame (parca nici nu-l ai pe mana), o memorie de 16 MB, senzor de puls si un ecran monocrom cu rezolutie de 128 pixeli.

Interesant este faptul ca beneficiaza de aproape toate functiile oferite de gama fenix, deci il poti folosi foarte bine la aproape toate activitatile tale fizice. Pe langa acest lucru, ceasul iti monitorizeaza sanatatea, prin afisarea pulsului, saturatia oxigenului in sange, nivelul de stres, evaluarea somnului si hidratarea.

 

La nivel de navigatie, Instinct Solar ofera cele 3 sisteme de sateliti: GPS, Galileo si GLONASS. Poti activa simultat GPS+GLONASS sau GPS+Galileo, pentru o acuratețe mai mare a localizarii. Minusul este ca vor “manca” destul de mult din baterie, deci nu este recomandat daca esti intr-o expeditie cu acces restrictionat la curent :).

 

Il poti imperechea foarte simplu cu diferiti senzori, pentru a evalua mai precis indicii de masurare a diferitelor activitati fizice: senzori de cadenta, viteza sau centura de puls. De asemenea, din aplicatia Garmin Connect poți vedea statistici complete, evalua fiecare activitate și poti crea planuri de antrenament personalizate.

 

Ceasul are o plaja mare de utilizare, de la drumetii montane sau mountain biking si pana la surfing sau simple alergari de 5-10 km. Concret, este un ceas multisport care ține pasul cu orice tip de aventura.

 

Lasam si un video filmat in Grecia, unde impreuna cu Sebastian Vrinceanu (Memo), am vrut sa aflam ce stie sa faca noul Instinct Solar si cat tine bateria acestui ceas multisport.



Related Products

Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor