Cannondale Trail – Level up

Cannondale Trail – Level up

Pentru un proaspăt iubitor de biciclete, care caută noi provocări și dorește să aprindă pasiunea pentru mersul pe munte, Cannondale Trail este cea mai bună opțiune. Trailuri, macadam, plimbări cu familia, acesta face față cu brio. Este construit în așa fel încât să fie ușor de manevrat și durabil (rezistent).

Există patru categorii mari si late, fiecare cu diverse tipuri de echipare:

  • Cannondale Trail – varianta entry level
  • Cannondale Trail SL – varianta cu cadru mai ușor
  • Cannondale Trail SE – ediție specială având cadru ușor și furcă cu o cursă mai mare.
  • Cannondale Trail Women – special adaptate pentru fete

Cannondale Trail

Vine in 4 tipuri de echipare, fiecare având diverse culori. Cadrul SmartForm C3 imbină diverse tehnologii cum ar fi SAVE – creată pentru absorbția vibrațiilor, greutate redusă, rutare internă a cablurilor, cuvetărie integrată și monobloc BSA (pe filet). Geometria moderna cu un top tube mai lung și un unghi al furcii de 68 de grade o fac comodă și manevrabilă.

 

Cannondale Trail SL

Tot 4 variante de echipare și diverse culori, pentru toate gusturile. Cadrul este unul mai ușor, un SmartForm C2, de ultimă generație, cu aceeași geometrie excelentă, compatibil cu tijă de șa reglabilă (dropper post), butuci boost, rutare internă a cablurilor. Echiparea este mai bună. În plus, există o conectivitate cu Cannondale App, prin intermediul telefonului și a senzorului de pe roata față care îți da informații referitoare la perioada de service, km parcurși și alte informații utile.

Cannondale Trail SE

Varianta hardcore a SL-ului. Practic un heavy duty având o furcă cu cursă mai mare și componente adaptate pentru o folosire mai agresivă. Frâne cu patru pistoane, dropper post standard, plus toate beneficiile pe care le are deja Trail SL-ul menționat mai sus.

Furca mai mare îî modifică unghiul head-tube-ului de la 68 la 66.5 grade, ceea ce se traduce printr-o mai mare stabilitate la coborâre și viteze mari.

 

Cannondale Trail Women

6 modele dragute concepute pentru fete. Cadru SmartForm C3 și echipări pentru toate buzunarele. Aceleași caracteristici de top într-o bicicletă modernă cu care sigur te vei distra.

 

Indiferent de model, echipare sau culoare, toate modelele Cannondale Trail sunt ușoare, ușor de manevrat, adaptate trailurilor moderne, fiind practic oglindită toată experienta de 50 de ani a celor de la Cannondale.

 



Related Products

Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor