Cod produs:
58-22263-106

Bicicleta Santa Cruz Megatower 2 Carbon C R-Kit Translucent Blue

Stoc epuizat
Doar %1 ramase
Culori disponibile:

Cea mai recentă Santa Cruz Megatower (V2) a devenit și mai lină în toată această cursă, datorită unui tunel de amortizare reproiectat care preia un amortizor cu cursă mai lungă. Combinate cu componente de mare impact, aceste îmbunătățiri fac ca noul Megatower să fie mai bun din toate punctele de vedere.

Această bicicletă este fidelă numelui. Mega!

  • Retur Gratuit 30 de zile (exceptie biciclete)
  • Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei
  • Plateste Ramburs, transfer bancar sau cu cardul on-line.
  • Plateste in 3x sau 4x rate cu cardul prin Oney .

Detalii produs


Cadru/șoc
Cadru C din carbon - Un câștig minim de greutate de aproximativ 250 - 280 de grame (0,6 lbs) pentru cadrul C față de CC, datorită gradului diferit de carbon utilizat. Indiferent dacă folosești un cadru de carbon CC sau C, primești exact aceeași rezistență și rigiditate legendară, deoarece Santa Cruz folosește exact aceleași facilități și tehnici de fabricație.

Suspensie VPP® montată pe brațul inferior - VPP se bazează pe principiul patentat de a avea două brațe scurte care se rotesc în direcții opuse. Acest sistem oferă o flexibilitate uriașă de proiectare, permițând Santa Cruz să manipuleze ratele amortizoarelor în funcție de scopul și caracterul fiecărui model; de la biciclete de anduranță cu cursă scurtă până la mașinile de DH câștigătoare ale Campionatului Mondial. Această reproiectare montează amortizoarele mai jos pe bicicletă, ceea ce face ca calitatea călătoriei să fie și mai bună.

RockShox Super Deluxe Select Rear Shock - Cu adevărat demn de cele mai recente "super biciclete" și care schimbă cursul pentru amortizoarele spate. Rock-garden, rădăcini unsuroase pe jumătate expuse, viraje cu maluri moi - dacă ar exista un Sfânt Graal al controlului amortizoarelor - acesta ar fi chiar aici, cu familia de amortizoare Super Deluxe.

Reglarea amortizoarelor - Presiunea arcului pneumatic / Rebound extern

The Glovebox™ - Sigilează tot ce vrei să transporți în cursă în interiorul downtube-ului. Sigur și ușor de accesat, Glovebox™ are în interior un Portofel pentru unelte și o Geantă pentru tuburi, pentru a vă ajuta să vă organizați și lucrurile. Pur și simplu cavernoasă!

Flip Chip integrat pentru setarea geometriei HI / LO

Lungimi de tijă de lanț specifice mărimii

Suport pentru colivie pentru sticle

Suport de pedalier filetat

Protecție din cauciuc turnat pentru brațul oscilant și tubulatura inferioară

Filete ISCG-05 pentru compatibilitate cu lanțurile de lanț

Traseu intern pentru cablurile de frână și cablurile de dropper

Set de direcție integrat

Distanța dintre axul spate de 148 mm

Cursă spate de 165 mm

Furcă
RockShox ZEB - Următoarea evoluție a grozavului single crown este aici. RockShox a creat o nouă generație de furcă, concepută pentru a sfida limitele și a înfrunta cele mai dificile trasee Enduro din lume. Șasiul rigid, dar versatil, al ZEB, cu o singură coroană de 38 mm și aspectul bine lucrat, este foarte puternic și oferă un avantaj tactic clar pentru a câștiga curse.

Reglaje pentru furcă - Presiunea arcului pneumatic / Compresie la viteză mică (de la deschis la ferm) / Rebound

Grup de rulare
SRAM NX Eagle - Contează cum începi. Fie că descoperiți muntele pentru prima dată, fie că sunteți un împătimit al MTB-ului în căutarea unei transmisii 1x fără griji și fără griji, SRAM NX Eagle este gata de acțiune și gata să vă ducă acolo. NX Eagle vă oferă o gamă largă de opțiuni de angrenaje proiectate pentru simplitate și durabilitate, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce contează cel mai mult - plimbarea care vă așteaptă. Proiectat în Germania și purtând cu mândrie ștampila de aprobare SRAM Eagle, NX Eagle este gata să facă lumea să știe cum se simte adevărata pedalare.

Frâne
SRAM G2 RE - Nucleul performanței frânelor este consistența. Fiabilitatea. Încredere. Iar cu G2 RE, SRAM s-a concentrat pe oferirea unei valori premium fără a compromite inima operațiunii. Această frână este suficient de puternică pentru bicicletele electrice mai grele și oferă riderilor faimoasa putere "Mini-Code" a G2s și o întreagă suită de caracteristici standard SRAM la o valoare absolut imbatabilă.

Rotori Avid CenterLine | 200 mm - Noul rotor CenterLine a fost proiectat pentru a menține centrul de frecare constant pe tot parcursul rotației, minimizând astfel vibrațiile, oferind performanțe constante și o rulare silențioasă.

Set de roți
Jante Race Face AR Offset 30 de 29" cuplate la butuci SRAM MTH - Butuci rezistenți conectați la jante de aluminiu ușoare și robuste - aceasta este o configurație pentru a străbate traseele, gata să absoarbă toată acțiunea de pe traseu pe care o vedeți. Cu o senzație excelentă și o durabilitate și mai bună, aceste roți nu te vor dezamăgi.

Anvelopa față Maxxis Assegai - Cu niște butoane înalte care străpung praful și noroiul pentru a găsi aderență, această anvelopă oferă suport și încredere pe rădăcini și pietre umede. În timp ce alte anvelope excelează doar în anumite condiții, noua Maxxis Assegai este construită pentru a merge repede peste tot.

Anvelopa spate Maxxis Minion DHR II - O anvelopă aleasă de un adevărat rider, aceste Minion aduc un mix de rezistență la rulare, uzură și performanță care nu poate fi întrecut.

Caracteristici suplimentare
SDG Tellis Dropper Post - O combinație de tijă dropper și telecomandă cu durabilitate, fiabilitate și simplitate de neegalat, toate într-un pachet cu preț competitiv.

Specificatii
DisciplinaAll Mountain-Enduro
GenBarbati, Dama
CadruSanta Cruz Carbon C Frame, VPP Suspension System
Tip cadruFull suspension
Material CadruCarbon
Soc spateRockShox Super Deluxe Select 230x62.5
FurcaRockShox Zeb R, 170mm
CuveteCane Creek 10 IS Integrated Headset
Schimbator SpateSRAM NX Eagle, 12spd
Manete schimbatorSRAM NX Eagle Single Click, 12spd
LantSRAM NX Eagle, 12spd
AngrenajSRAM Descendant Eagle 148 DUB 30t
Caseta PinioaneSRAM PG1230, 12spd, 11-50t
Butuc PedalierSRAM DUB 68/73mm Threaded BB
FraneSRAM G2 RE
JanteRaceFace AR Offset 30 29" Rims
AnvelopeMaxxis Assegai 29"x2.5" 3C MaxxGrip, EXO+, TR Maxxis Minion DHR II 29"x2.4"WT, 3C MaxxTerra, EXO+, TR
Diametru Roata29
Ghidone13 TRS Base, 800mm
Pipae.13 Base 40mm
MansoaneSanta Cruz Bicycles House Grips
SaWTB Silverado Medium CroMo
Tija SaSDG Tellis Dropper, 31.6
Dropper PostDa
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Bicicleta Santa Cruz Megatower 2 Carbon C R-Kit Translucent Blue
Rating-ul dumneavoastra:
Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor