On Cloudflow, noua generație CloudTec® cu Helion Superfoam

Noua colecție Cloudflow, marcă elvețiană On, a fost îmbunătățită pe baza specificațiilor sportivilor profesioniști, care au obținut performanțe cu modelul anterior. Sportivul Tim Don a depășit recordul mondial în cadrul Triatlonului Ironman, una dintre cele mai dificile competiții sportive, purtând chiar pantofii Cloudflow.

pantofi alergare on cloudflow colectie 2020

Pantofii On Cloudflow reprezintă cea mai nouă generație CloudTec®

Nu pierde timpul: ready, set, flow!

De la primul pas, Cloudflow are un singur scop: acela de a vă arăta cum arată cea mai bună alergare. Acum puteți experimenta aterizări ușoare și desprinderi explosive datorită celor 18 elemente ”cloud” (“norișori”), care acționează independent și se adaptează la forma suprafeței de contact. În plus, elementele “cloud” redimensionate, mai late comparativ cu modelul precedent, aduc amortizare suplimentară în zona din față și protejează piciorul în momentul impactului. Funcția de amortizare este completată de capacitatea de propulsie a “norilor” exercitată de aceștia în momentul ieșirii din starea de compresie; rezultă astfel o creștere a randamentului în alergare.

Confortul și greutatea foarte redusă se numară printre efectele integrării spumei Helion™ Superfoam. Adăugarea materialului Helion™ Superfoam, tehnologia CloudTec® și structura Speedboard™ din talpă, transformă impactul în recul. În plus, structura Speedboard™ pe care este amplasată talpa permite mișcări naturale piciorului în timpul alergării și oferă flexibilitate maximă.
Inovația se observă și în design-ul șireturilor. Noua configurație a găicilor pentru prinderea șireturilor, îmbunătățește fixarea zonei de mijloc a piciorului, pentru o mai bună susținere la viteze mari. În plus, banda elastică ce acoperă limba menține ferm șireturile pe poziție.

Partea superioară este fabricată dintr-un material tip mesh adaptabil, care este tratat antibacterian pentru a combate mirosurile neplăcute. Materialul utilizează cea mai recentă tehnologie de țesătură pentru a combina respirabilitatea cu suportul și oferă sprijin în zonele cheie. Construcția interioară tip șosetă oferă confort si susținere.

Flexibili și cu o structură îngustă, încălțămintea de alergare On Cloudflow îți asigură suportul perfect în timpul alergărilor mai lungi de 25km, pentru a nu simți presiune în genunchi sau durere în picioare. Pantofii de alergare performanți își demonstrează calitatea la finalul curselor intense și lungi, când picioarele tale se vor simți în formă și chiar relaxate.

Mai mult confort, mai multă responsivitate, mai multă viteză. Combinația câștigătoare!

Este atât de simplu să te simți light și confortabil cu pantofii sport On Cloudflow, încât se pretează și pentru o ținută casual, nu doar antrenamente.

Încearcă și tu noua colecție Cloudflow, marca On Swiss engineering🇨🇭!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *