Sau altfel zis să salutăm noutățile sezonului toamnă 2019, prin noua colecție de pantofi Cloud Hi, marca On.

Noua colecție On Cloud Hi

Începând cu acest model, brand-ul elvețian On Running, face un pas spre nișa sport – casual. Modelul Cloud Hi se adresează în special persoanelor care își doresc o încălțăminte casual, modernă, dar în același timp confortabilă.
Pantof casual sport On Cloud Hi

Cloud Hi înglobează tehnologia CloudTec®, care generează cel mai comod și lin mod de a merge. Forma regândită a elementelor de absorbție a șocurilor, extinderea suprafețelor de aderență și canalul central al tălpii transformă modelul Cloud într-un pantof sport, potrivit tuturor activităților zilnice.
Pantofii Cloud îți oferă confortul de care ai nevoie atunci când îi folosești în viața de zi cu zi sau în călătorii, fiind prin definiție un pantof dedicat explorării urbane.
Gama noua On Cloud Hi

Tehnologie On Cloud Hi

Cloud Hi este proiectat dintr-un branț și o talpă specială pentru amortizare, mai exact pastrează tehnologia specifică On, de amortizare Speedboard ™ și CloudTec®.
Materialul exterior din pânză rezistentă, combinat cu piele naturală oferă protecție împotriva impactului. Modelul Cloud Hi improvizează prin profilul superior, care îi dă un aer casual, dar șic. Materialele sunt respirabile și datorită designului pot fi purtați la blugi, pantaloni scurți, fustă, în vacanță sau la serviciu.
Cloud Hi sireturi elastice sistem Looplock
Unul dintre elementele iconice ale Cloud-ului este sistemul ușor și rapid de încălțare. Piciorul intră lejer în pantof fără a fi necesară legarea șireturilor, dar păstrând stabilitatea în timpul alergării. Inginerie elvețiană la fiecare pas!
Pentru exploratorii urbani cu o viață activă, Cloud Hi va fi alegerea ideală pentru oraș. Cu o greutate scazută, flexibili și prevăzuți cu amortizare, încălțămintea iese în evidență prin talpa inovatoare, cu o structură modulară, cu rol de absorbție a șocurilor și de extindere a suprafeței de aderență.
Stabilitatea, spatiul generos pentru degete si sistemul de inchidere elastic Looplock schimbă percepția de pantof sport casual încă de la prima putare. On Cloud Hi sunt extrem de flexibili si adaptabili, ajută la corectarea posturii în timpul mersului și la îmbunatățirea pace-ului.
Cloud Hi, o opțiune sofisticată, dar confortabilă pentru look-urile tale relaxate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *